Details

ACTIVE BONDEX ZAŠTITA KOSE TIJEKOM KEMIJSKIH TRETMANA

ACTIVE BONDEX je novi tehnološki dodatak koji štiti kosu od lomljenja i spaja se sa njenim vlaknima, kako bi napravio jake i dugoročne strukturne veze. ACTIVE BONDEX je tretman u 3 koraka koji štiti kosu prilikom bojanja, posvjetljivanja i dekoloriranja (blanširanja), ali može se koristiti i kao zaseban tretman za obnavljanje i rekonstrukciju kose.

Način upotrebe prilikom bojanja: dobro protresite prije upotrebe. Pomiješajte prvo dekolorant (blajh) i razvijač. Nakon toga dodati Active Bondex Step 1 u smjesu. Dodati 8ml Active Bondex Step 1 na svakih 30g dekoloranta (blajha). Dodati 4ml Active Bondex Step 1 u slučaju da se koristi manje od 30g, ili u slučaju kada se koristi za bojanje kose.

Ukoliko je potrebno više od 30g dekoloranta (blajha), predlaže se korištenje nove smjese u novoj posudi za bojanje. Kada se koristi sa bojom za kosu, dodati 1ml Active Bondex Step 1 na svakih 10ml boje za kosu.

Napomena: U slučaju da se žele postići svijetli tonovi kose, povećavati jačinu razvijača kada se smjesa miješa sa Active Bondex Step 1 (sa 10 na 20 vol./ sa 20 na 30 vol. / sa 30 na 40 vol.). Nakon ispiranja boje sa kose, primjeniti Active Bondex Step 2.

Način upotrebe za tretman obnavljanja kose: Pomiješati 15ml Active Bondex Step 1 sa 90ml mlake vode. Natopiti kosu od korijena do vrhova, raščešljati i ostaviti da djeluje 5-10 min. Bez ispiranja, posušiti kosu ručnikom i primijeniti 30gr Active Bondex Step 2. Raščešljati i ostaviti da djeluje na kosi 10-20 min, zatim isprati i primijeniti šampon i regenerator kao i obično.

ACTIVE BONDEX

Proizvod Cijena Kom
ACTIVE BONDEX STEP 1
Prijavite se za cijenu
ACTIVE BONDEX STEP 2
Prijavite se za cijenu
ACTIVE BONDEX STEP 3
Prijavite se za cijenu
Prijavite se za cijenu

Quick Overview

Zaštita kose