COTRIL boje za kosu

Cotril predstavlja izvrsnost u bojenju kose: Color Tech boje za kosu, posebno dizajnirana profesionalna boja za kosu, voljena od strane kolorista i žena. Rezultat je besprijekorana i dugotrajna boja. Kosa je nevjerojatno sjajna, zdrava i vidno pomlađena.

SIGURNI REZULTATI
Color Tech nije samo ultra profesionalna, pouzdana i visokokozmetička boja za kosu, već je i tretman za dubinsku njegu,
formuliran da se brine o boji kose kroz revolucionarne pigmente koje je razvio Cotril Research Laboratory, osiguravajući savršene, vjerne i sigurne rezultate.

ULTRA - DELIKATNA BOJA
S niskim udjelom amonijaka, sigurnom kozmetičkom bazom i uravnoteženim pigmentima, Color Tech omogućuje vam da u potpunosti uživate u boji, osiguravajući maksimalnu njegu kose.

REGENERIRAJUĆI UČINAK
Zahvaljujući svojoj specifčnoj formuli, Color Tech boja za kosu ima regeneracijski učinak. Aktivirajući i regenerirajući vlakna, daje kosi obnovljenu snagu i vitalnost. Snažan deponirajući tretman boje njeguje strukturu vlasi i poboljšava produženo trajanje boje.

AKTIVNI PRINCIPI 
KREATIN: prirodna aminokiselina koja popravlja, štiti i jača kosu.
SORBITOL: Prirodni hidratant koji daje hranu kosi i produžava učinak boje.
GUAR GUM: pruža snažnu djelotvornost, povećava mekoću i savitljivost.
PRO-VITAMIN B5:pruža umirujuće i ublažavajuće djelovanje.

Color Tech boje za kosu je izvandredna boja koja pokriva sijedu kosu, pruža nevjerojatan sjaj i osigurava maksimalnu zaštitu vlasišta i kose. Boje su dostupne u 120 nijansi podjeljene u 15 tonalnih serija, dopuštajći stilistu da prilagodi svoju uslugu bojanja i da izrazi svu svoju kreativnost.

Od istraživanja laboratorija Cotril i stručnosti njihovih salona, rođen je Glow, nova linija boja dizajnirana da zadovolji one koji žele obojiti kosu delikatno, poštujući njenu osnovnu boju. Boja ton-na-ton bez amonijaka, nježno pokriva i štiti zdravlje kose, garantirajući maksimalni sjaj i ultra-profesionalne tehničke rezultate. Novi Glow je avangardna boja, razvijena i za one koji se prvi put približavaju svijetu boja i za one koji žele pokriti svoju prvu sijedu kosu.