Detox za kosu

Novo iz KYO laboratorija, linija nadahnuta biološkim aktivnim sastojcima. KYONOIR, pročišćavajući i remineralizirajući tretman za dnevnu obnovu vlasišta i kose. 

Tajna tretmana je u aktivnom ugljenu od bambusa, poznat još iz vremena dinastije Ming kao "crni dijamant", a bio je bitan i temeljni element u tradicionalnoj medicini i u ritualima njege kože.

Sa dodatkom crnog kumina kao završnog elementa palete biološko aktivnih tvari vraća energiju, hidrataciju i ljepotu kosi.

UGLJEN I VODA kao regenerirajuća sinergija za kosu. Sve počinje vodom. Svaki tretman koji obavljamo na našoj kosi ovisi o vrsti i kvaliteti vode. Voda koja je bogata klorofenolima, jodom, teškim metalima, neizbježno utječe na ishod i rezultat primjene najbolje kozmetike, smanjuje djelovanje i djelotvornost aktivnih sastojaka. 

Zahvaljujući izuzetno poroznoj strukturi, aktivni ugljen, kada je u dodiru s vodom, djeluje kao filter i absorbira sve štetne tvari. Kao rezultat toga, pročišćena voda neće promijeniti djelotvornost kozmetičkog proizvoda i aktivni sastojci će biti sposobni djelovati.

KYONOIR proizvodi, zahvaljujući prisutnosti aktivnog ugljena bambusa, u stanju su neutralizirati ne samo nečistoće kože i kose, ali i onih u vodi, favorizirajući aktivaciju sastojaka i adekvatnu obnovu vlasišta i kose.