Kako odabrati frizersku opremu

Kada ste u potrazi za posebnim dizajnom frizerske ili kozmetičke opreme onda je naša preporuka Gamma & Bross, svjetski lider u dizajnu i proizvodnji namještaja prema posebnim specifikacijama. Gamma & Bross proizvodi su dizajnirani od strane najtalentiranijih svjetskih dizajnera, uključujući Marcel Wanders, Karim Rashid, F.A. Porsche, Fendi Casa i Gamma Design Lab, te interna ekipa dizajnera.

Moderan i mladi dizajn, funkcionalnost i kvaliteta s povoljnim cijenama može biti inspiracija. U tom slučaju naša preporuka je Karisma. Pojedinosti čine razliku, a to je glavna vodilja branda Karisma koja se brine da šivanje, materijali i spajanja postignu visoku razinu izdržljivosti proizvoda u frizerskom salonu. Ti rezultati se postižu zahvaljujući:
TAPETARSKOM ZNANJU: Proizvodnja jamči savršenstvo detalja.
MATERIJALIMA: Karisma odabire najbolje, ispituje materijale i montira ih savršeno kako bi frizerskom namještaju dala visoke standarde kvalitete.
DETALJIMA: Ništa ne dolazi drugo. Karisma provjerava svaku završnu obradu precizno jer veliki proizvodi počinju od detalja.
FUNKCIONALNOSTI: Izgled je važan, ali Karisma ne zaboravlja da su proizvodi instrumenti u frizerskom salonu. Udobnost, snaga, i visoka kakvoća su njena obilježja, kao što bi trebali biti.

S jednom nogom u prošlosti i jednom u budućnosti je ono što čini Takara Belomont drugačijom.. način na koji izgleda, kako se rukuje i kako se osjeća. Bezvremenski klasici i moderna tehnologija, kojoj jedna drugoj idu ruka uz ruku. Takara Belmont postao je svjetski simbol brijačnica, nešto slično kao što je Harley Davidson za motoriste. Kombinacija bezvremenskog stila, tradicionalnih značajki i neusporedive kvalitete, dajući salonima upečatljiv stil i vrhunske performanse kroz desetljeća.