PARTNER PROGRAM

Kažu da morate pričekati pravu priliku da dođe. Da, tajming je ključan za uspjeh, ali ako čekate da vam se sjajna stvar dogodi,  možda će te čekati neko vrijeme. Bolje je učiniti nešto u vezi s tim još danas. Razvijajte se i rastite sa nama kroz naš Partner program.

Što je Partner program?

Naš Partner program vam omogućuje da se uključite u promidžbu proizvoda Salon Premium te pritom zaradite proviziju po svakoj kvalificiranoj kupnji koje naprave korisnici na našoj web stranici.

Ukratko, zarađujete kada preporučite našu stranicu za kupnju bilo čega!

Koje su prednosti?

  • Ne morate kupovati proizvode da bi ih onda prodali kupcu
  • Kupac može biti svatko tko prati vaše objave na društvenim mrežama
  • Ostvarujete proviziju na svaku kvalificiranu kupnju
  • Nemate aposlutno nikakvih troškova ulaganja
  • Ostvarujete dodatne prihode i kada ne radite
  • Preporučite proizvode sa kojima radite i zaradite

Sudjelovanje u Partner programu

Pravo sudjelovanja u Partner programu ima svaka pravna osoba. Partner se postaje trenutkom dodijele jedinstvenog Partner ID. Za dobivanje Partner ID-a potrebno je ispuniti on-line pristupnicu. U najkraćem roku dobit ćete mailom vaš Partner ID za pristup korisničkom djelu web stranice programa gdje ćete imati uvid u broj narudžbi i kvalificiranih kupnji koji su ostvareni putem Partner ID-a.

Što je to Partner ID i Partner LINK?

Partner LINK je ustvari adresa naše web stranice na koju je dodan vaš jedinstveni Partner ID. Pogledajte u primjeru kako to izgleda kod zamišljenog frizerskog salona Beauty:

Naša web stranica: 
salonpremium.com

Partner ID
beauty

Partner LINK:      
salonpremium.com/beauty 

Dakle, naša web stranica + Partner ID = Partner LINK

Vaš Partner LINK prati posjetitelje od trenutka kada su preko vašeg linka došli na našu web stranicu i kojim se evidentira kvalificirana kupnja na osnovi 30-dnevnog cookie-a.


GDJE MOŽETE STAVITI svoj Partner LINK?

  • Na svoju web stranicu
  • Na svoj Instagram profil (npr. u vaš bio ili na story i sl.)
  • Na svoju Facebook stranicu (npr. vaša objava na zidu ili story i sl.)
  • Prosljedite klijentu svoj link na whatsapp/viber ili email

Kada koristite Partner LINK, dužni ste se pobrinuti da uvijek koristite isti Partner LINK kako bi se pravilno evidentirao ukupno ostvareni promet. 

Provizija

Kao Partner ostvarujete proviziju po kvalificiranoj kupnji korisnika web stranice salonpremium.com. Provizija se obračunava na iznos cijele online kupnje isključujući promet od dostave i donacija te e-kartica.

Salon Premium ne odgovara za indirektne štete vezane uz neobračunavanje provizije, ukoliko bi se ispostavilo da je do toga došlo zbog nestručnog rukovanja Partner alatima ili zbog eventualnih brisanja cookie-ja od strane posjetitelja. Salon Premium ne odgovara za štetu uzrokovanu greškom u radu servera, nestanka električne energije, vremenskim nepogodama i slučajevima "više sile". Salon Premium ne odgovara za indirektnu, posebnu ili bilo koju drugu štetu nanesenu na Partner stranici.

Ispunjavanjem on-line prijavnice Partner potvrđuje da je pročitao i u potpunosti prihvatio Opće Uvjete. Eventualne promjene Općih Uvjeta stupaju na snagu njihovom objavom na web stranicama www.salonpremium.com, a saznanje o izvršenim promjenama Partner dobiva redovitim pregledavanjem istih web stranica.
 

ON-LINE PRISTUPNICA 


U slučaju da je vaša prijava prihvaćena primiti ćete email obavijest.