Češljevi za kosu

Svaki frizer ima svoj omiljeni izbor profesionalnih četki i češljeva. Uostalom, zajedno s frizerskim škarama češalj za kosu može napraviti razliku između dobre frizure i sjajne frizure!

Kako odabrati pravi češalj za šišanje kose

Ne postoji češalj-za-sve kada je u pitanju najbolji češalj za kosu. Kao što većina frizera i stilista već zna, potrebni su različiti češljevi kako bi odgovarali različitim vrstama kose. Slično tome, različite vrste češljeva dobivaju različite vrste završnih obrada, tako da dobar odabir koji će odgovarati bilo kojem klijentu koji prođe kroz vrata je bitan.

Na primjer, gusta ili kovrčava kosa može stvoriti preveliku napetost na češlju s finim zubima, pa će trebati širi zubi nego za klijenta s ravnom kosom.

Slično tome, češalj s finim zubima pomaže u stvaranju oštrije, definirane linije, dok je širi češalj za zube bolji za mekši izgled.

Bilo kako bilo, morate osigurati da imate visokokvalitetni češalj koji klizi kroz kosu, bez da se uvuče ili uzrokuje bilo koju drugu nelagodu klijentu, a istovremeno vam pruža potreban stisak.

Denman ili 3ME profesionalni češaljevi za šišanje kose

Denman ili 3ME imaju fantastičan izbor češljeva za šišanje kose. Vjerujući da jedna veličina ne odgovara svima, svaki je stručno osmišljen kako bi odgovarao specifičnim potrebama - bilo da je riječ o šišanju, raščešljavanju ili oblikovanju. Svi su izrađene od visokokvalitetnog materijala otpornog na toplinu, s  iglicama za jednostavno rukovanje.