Frizure za doček Nove Godine

Bliži nam se doček Nove Godine. Ispraćamo staru godinu sa svim radostima i nevoljama koje nam je donijela i veselimo se novim avanturama u nadolazećoj godini.
Taktički isplaniramo sve pa ipak nam se često desi da zaboravimo malu ali ne tako ne važnu stavku kao termin kod svog frizera. Nema mjesta panici jer uz prave proizvode, nešto ukrasa i malo strpljenja problem možete rijesiti u čas.
Ukoliko ste se odlučili za malo upečatljiviji nakit uvijek je dobro podignuti kosu.
Visoka nestašna ili spuštena zaglađena punđica dobar su izbor. Uz nekoliko zanimljivih kopči koje su ove godine "in" u tren iz dnevne dobivamo svečanu frizuru. 
Elegantan i uvijek zanimljiv te otmjen odabir je rep. Niski zapeglani, niski u valovima, visoki zapeglani ili visoki bogati.. Da bi jednostavan rep učinili zanimljivim pomješajte malo šljokica s gelom ili kremom za stiliziranje te nanesite kistom za make up na razdjeljak ili na mjestu gdje vezujemo kosu i voila.. Imamo glam izgled.
Ukoliko nemate dugu kosu kratka frizura također ove godine trpi ukrase kao što su ukosnice koje su ove sezone “must have”. Fini zaglađeni look je nešto sto nikada ne izlazi iz mode a također se možete poigrati te ga uljepšati s malo kreme za stiliziranje i šljokicama.
Stoga ukoliko ste propustili svoj termin kod frizera, malo strpljenja i s osmijehom krenite u novu godinu.

Sretna Nova Godina!