Sve što trebate znati o tome da postanete plavuša

Sve što trebate znati o tome da postanete plavuša

Kako iz smeđe preći u plavu?

Svakako je potrebno da to postignete polako kako ne biste naštetili zdravlju vaše kose. Tu važnu ulogu igra i vrsta dekolorant koji se koristi. Cotril Blue Diamond je revolucionarni puder za dekoloriranje i idealan je za djelovanje uz sve najnovije tehnike posvjetljivanja jer omogućava svijetle i jednolike rezultate.

Odabir boje za kosu kada imate zelene oči Čitaj Sve što trebate znati o tome da postanete plavuša 3 minute

Kako iz smeđe preći u plavu?

Svakako je potrebno da to postignete polako kako ne biste naštetili zdravlju vaše kose. Tu važnu ulogu igra i vrsta dekolorant koji se koristi. Cotril Blue Diamond je revolucionarni puder za dekoloriranje i idealan je za djelovanje uz sve najnovije tehnike posvjetljivanja jer omogućava svijetle i jednolike rezultate. Uz inovativne tehnike apliciranja te njegu i hidrataciju strukture vlasi njegova formula štiti i čuva zdravlje vaše kose. Naš savjet je da dodate nekoliko svijetlih tonova oko lica ili na vrhove kako biste pojačali ukupan dojam svjetline kose. To će vašoj kosi dati dodatni vizualni dojam blistave, sjajne boje kako biste postigli vaš najbolji izgled.

Kako iz crvene postati plavuša?

To uvelike ovisi o vašoj prirodnoj boji kosi, kao i tonu vaše kože. Balayage izgleda sjajno, ali ako je crvena boja vaše kose poprilično jaka, morat ćete prvo učinkovito i kvalitetno "izblajhati" kosu, a zatim dodati plave pramenove. To može zahtijevati puno vremena i održavanja, stoga je važno o boji i opcijama da porazgovarate sa svojim frizerskim ekspertom za bojanje kose. Imajte na umu da ćete morati redovito odlaziti u salon, jer ćete kosu trebati osvježiti svakih 4-6 tjedana, ovisno o tome koliko brzo raste.

Je li moguće iz tamnosmeđe ili crne preći u plavu?

Moguće je, ali svakako preporučujemo da to radite postepeno i kod frizerskog eksperta. Najbolje što možete učiniti za svoju kosu je posjetiti salon u kojem koriste dekolorant Cotril Sombras koji sadrži visoko njegujuću formulu s K-Plex Complexom za zaštitu cjelovitosti strukture vlasi tijekom procesa posvjetljivanja te ujedno njeguje i štiti zdravlje vaše kose. Osobito je koristan kada drastično mijenjate boju kose, jer može činiti veliku razliku u kvaliteti i stanju vaše kose nakon usluge. Trenutno je top trend kombinacija izrazito plave boje s tamnijom, kontrastnijom bojom korijena kose.

Kako mogu odrediti najbolju nijansu plave kose za sebe?

Najbolji način da odaberete savršenu nijansu je da o tome porazgovarate s profesionalnim koloristom koji će, uzimajući u obzir ton vaše kože i ono što želite, znati predložiti idealnu boju za vas. Donošenje fotografija na kojima se vidi boja kose koja vam se sviđa izvrstan je početni korak. Također recite svom koloristu i nešto o vašem životnom stilu, na primjer koliko često možete posjećivati salon ili kako stilizirate frizuru te koliko uopće imate vremena da njegujete svoju kosu. To će vam pomoći da odredite savršenu nijansu za vas.

Kako mogu spriječiti oštećenja kose nakon što je obojana?

Postoji mnogo proizvoda koje možete i koje biste trebali koristiti kako biste osigurali da boja što duže izgleda dobro. Za njegu kod kuće se preporučaju proizvodi s kojima ćete produžiti svježinu boje, kako biste ujedno smanjili lomljenje i zaštitili kosu. Vaš frizer će zasigurno znati koji su najbolji proizvodi za strukturu, sjaj i mekoću vaše kose!