BRAZIKER KERATIN

Quick Overview

Trajno ravnanje

Details

KERATINSKI TRETMAN ZA TRAJNO RAVNANJE KOSE
BEZ FORMALDEHIDA

Brazilski keratin BraziKer, bez formaldehida, sa efektom trajnog ravnanja kose u trajanju do 12 tjedana. Tretman je baziran na keratinu, sa dodacima aminokiselina, kavijara i proteina svile koji obnavljaju i hidratiziraju kosu. Nakon tretmana kosa postaje sjajna, jednostavna za oblikovanje i nježna na dodir.

Upotreba: Ne prati kosu prije tretmana. Podjeliti kosu na 4 jednaka djela. Nanjeti tretman na pola cm od korijena kose na svaki pramen, čitavom dužinom, nježno masirajući, uz  češljanje. Ponoviti proceduru za sve četiri sekcije. Ostaviti da djeluje 30 do 50 minuta, u zavisnosti od tipa kose. Nakon djelovanja tretmana isprati kosu, uklanjajući 50% proizvoda. Isfenirati i očešljati kosu.

Podjeliti kosu na četiri djela i odvojiti svaku sekciju u pramenove, ispeglati peglom svaki pramen 10-12 puta, od korijena, čitavom dužinom kose, odnosno, 4-6 puta na krajevima kose. Temperaturu pegle podesiti između 190 i 230 °C. Nakon ispravljanja kose peglom, tretman se smatra završenim. Nije potrebno ispiranje, šamponiranje, niti nanošenje maske.

Količina po tretmanu ovisi o dužini i tipu kose. Preporučne vrijednosti:
40-50ml kratka dužina kose
50-60ml srednja dužina kose
80-100ml duga kosa
120ml jako gusta i kovrčava kosa