Salon Premium Hair Shop
Zavrtnica 17
10000 Zagreb
072 - 101 - 101

Salon Premium Hair Shop
Tršćanska 33A
21000 Split
021 - 681 - 797

JER NAJBOLJE STVARI DOLAZE IZA UGLA
Upravo visokokvalitetni, profesionalni salonski proizvodi naš su zaštitni znak.

Filozofija
Ovdje, naime, mi ne gledamo puno u prošlost. Mi stalno idemo naprijed, otvaramo nova vrata i radimo nove stvari, zato jer smo znatiželjni -
A znatiželja nam pokazuje nove puteljke i piše nove priče. Budite i vi dio naše uspješne priče.

Oprema za frizerske salone
Milano, London, New York…tamo je sve nevjerojatno lijepo, bolje i raskošnije…Prilike su na svakom koraku, svaki dan se nađeš pred bezbroj vrata koje možeš otvoriti, tržište je prepuno svakakvih čudesa i jedino što trebaš je birati, samo birati…A kod nas? Ah, što uopće pričati, sve suprotno…Stop! Razmislite još jednom!
Uvjereni ste da vaš salon ne može izgledati kao oni koje čeznutljivo gledate po časopisima i na internetu? Već danima, tjednima, pa čak i godinama smišljate kako preslikati te ambijente u svoj poslovni prostor? Želite kvalitetu i estetiku, ali želite i da vam netko pomogne sa stručnim savjetima, izradom tlocrta i 3D rješenja? I da vam omogući izbor u načinu plaćanja? Mi u Salon Premiumu pod sobom okupljamo najveće svjetske brendove namještaja i opreme.. Drugim riječima, iste one kojima su uređeni saloni diljem svijeta. Putem naše stranice možete s tek nekoliko klikova dobiti informacije o željenom namještaju i opremi te zatražiti ponude ili jednostavno ugovoriti s nama sastanak.

Pribor i kozmetika
Tražite proizvode koje koriste samo frizerski saloni? Imamo sve - od najboljih šampona, ulja, maski, četki, pa sve do pegli, uvijača i sušila. Drugim riječima, cijelo društvo profesionalnih ‘crème de la crème’ proizvoda koji će ikada trebati da nečija kosa postane zaštitni znak. I sve to na jednom mjestu uz odlične cijene!.

Zadovoljstvo kupaca
Naš tim je naš ponos. Svi imamo isti cilj, a to je zadovoljan klijent. Stvaramo trendove, ne slijedimo ih. Inspiriramo, motiviramo, educiramo.

Za sve vas, od svih nas želimo vam uspješnu online kupovinu.

Salon Premium