Nešto za
osmijeh.

Pronađite najbolje ponude s popustom.

MISIJA

Cotril dopušta frizerima da sanjaju i ostvaruju svoje najsmjelije vizije. Vođeni iskustvom sa setova, modnih pista i snimanja sa svjetskim celebrityima, naučili smo da je svaka frizura odraz jedinstvene osobnosti. Vjerujemo da ne postoje dva identična rješenja jer svaka žena koja koristi Cotril zaslužuje jedinstveni, zvjezdani tretman.

INDEX

COLORS

SALON TECH

HENNÉ

Pobošaljte svaku fazu bojenja, njege i stiliziranja.

STYLING

TREATMENTS

BEACH

TREND

hyaluronic filler

Pravi kozmetički zahvat hijaluronskom kiselinom koji djeluje od jezgre prema van, popunjavajući praznine koje se stvaraju starenjem kose. Jalurox tajna leži u visokom sadržaju hijaluronske kiseline. Rješenje za snažnu i sjajnu kosu kod žena zrele dobi.

#SS20 Collection

Od istraživanja laboratorija Cotril i stručnosti njihovih salona, rođen je Glow, linija boja dizajnirana da zadovolji one koji žele obojiti kosu delikatno, poštujući njenu osnovnu boju. Boja ton-na-ton bez amonijaka, nježno pokriva i štiti zdravlje kose, garantirajući maksimalni sjaj i ultra-profesionalne tehničke rezultate. Novi Glow je avangardna boja, razvijena i za one koji se prvi put približavaju svijetu boja i za one koji žele pokriti svoju prvu sijedu kosu.

Gradite uspješno nešto u čemu imate strast

Imati vlastiti salon je uzbudljivo, potrudite se da ga postavite za uspjeh. Istražite naš program i podršku koji će Vam pomoći da poboljšate svoju poslovnu praksu, rastete i razvijate se. Želite li svoj salon prebaciti na višu razinu? Postoje mogućnosti koje će vam pomoći da učinite upravo to.

Recite nam nešto o sebi da vas bolje upoznamo :)

Obavezno popuniti
Obavezno popuniti
Obavezno popuniti
Obavezno odabrati
Obavezno odabrati
Hvala! Uskoro ćemo Vas kontaktirati.