at the heart of beauty

Color Tech

150 ml

S niskim udjelom amonijaka,sigurnom kozmetičkom bazom i uravnoteženim pigmentima, Color Tech vam omogućava da u potpunosti uživate u boji, osiguravajući maksimalnu njegu kose. Zahvaljujući svojoj specifičnoj formuli, Color Tech ima regeneracijski učinak na kosu. Aktivirajući i regenerirajući vlakna, daje kosi obnovljenu snagu i vitalnost. Snažan deponirajući tretman boje njeguje strukturu vlasi i poboljšava produženo trajanje boje.

Color Tech - Osnove

VIDEO #1

S niskim udjelom amonijaka, sigurnom kozmetičkom bazom i uravnoteženim pigmentima, Color Tech vam omogućava da u potpunosti uživate u boji, osiguravajući maksimalnu njegu kose.

Color tech - Nijanser

VIDEO #2

Saznajte osnovne informacije o Cotril bojama Color Tech koje su dostupne u 15 tonalnih serija sa korektorima, dopuštajući stilistima da prilagode svoje usluge bojenja i da izraze svu svoju kreativnost.

Color Tech - Tips&Tricks

VIDEO #3

Sve što morate znati o formulaciji za prekrivanje sijede kose u visini tona 8 sa Color Tech bojama bez neželjenih toplih pigmenata.

Color Tech - Tips&Tricks

VIDEO #4

Sve što morate znati o formulaciji za prekrivanje sijede kose u visini tona 10 bez neželjenih zlatnih i pepeljastih refleksa za klijentice koje su 90-100% sijede.

Color Tech - Tips&Tricks

VIDEO #5

Sve što morate znati o formulaciji za klijente koji imaju visinu tona 5 ili 6 i žele se obojiti u ton 6.4.

Color Tech - Tips&Tricks

VIDEO #6

Sve što morate znati o stvaranju savršene formulacije intezivnog coppera na visini tona 8, bez ispiranja te neželjenih žutih podtonova.

Color Tech - Ultra Blonde

VIDEO #7

Sve što morate znati o formulaciji superblonde tonalne serije.

Color Tech - Desert

VIDEO #8

Saznajte sve o novoj kolekciji Desert i njene 4 nove hladne nijanse.


Sweety Blonde kolekcija

100 ml

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja se temelji na nanotehnologiji i kolagenu, omogućuje dobivanje vidljivo zdrave, sjajne i mekane kose. Djelovanjem molekule nano veličine pigmenti lako prodiru u strukturu vlasi djelujući dubinski. Aktivni sastojak koji se prenosi u strukturu kose preko nano molekule je kolagen. Rezultat je sjajna i duboko obnovljena i ojačana kosa.

Sweety Blonde

VIDEO #9

Saznajte sve o novoj kolekciji Sweety Blonde i njene 4 nove izrazito hladne nijanse.

 


Pastels Tonovi

100 ml

Načelo je vrlo jednostavno: toniranje kose uz zaštitu za 10-20 minuta. Inovativna formulacija koja omogućuje brzo razvijanje pigmenata boje, ostvarujući savršenu i uravnoteženu boju u nekoliko minuta. Također osigurava skladnu pokrivenost i intenzivnu i sjajnu boju.

Pastels

VIDEO #11

Inovativna formulacija koja omogućuje brzo razvijanje pigmenata boje, ostvarujući savršenu i uravnoteženu boju u nekoliko minuta. Također osigurava skladnu pokrivenost i intenzivnu i sjajnu boju.

 


Glow Cream

100 ml

Krema za bojenje, idealna za poboljšanje prirodne boje s novim intenzivnim refleksijama te pokrivanje prve sijede kose, do maksimalno 40%. Dostupno u 25 nijansi s omjerom miješanja 1 : 2. Miješanje s Oxycream 5 i 10 Vol. za deponiranje pigmenata ili s Oxycream 15 Vol. za maksimalnu pokrivenost ili podizanje za pola do 1 tona.

GLOW CREAM - Osnove

VIDEO #12

Nova linija boja ton na ton za delikatno bojenje kose te prekrivanje do 30% sijedih vlasi. Saznajte osnovne informacije o Glow Cream bojama, kako i na koji način ih koristiti.

 

GLOW CREAM - Nijanser

VIDEO #13

Saznajte osnovne informacije kako se služiti Glow Cream nijanserom . Na kojoj bazi su boje te koji krajnji rezultat daju.

 

GLOW CREAM - Tips&Tricks

VIDEO #14

Praktični savjeti za korištenje ton na ton Glow Cream boja.

 

GLOW CREAM - Frozen

VIDEO #15

Saznajte sve o novoj kolekciji Frozen i njene 5 nove izrazito hladne nijanse.

 


Glow Gel

60 ml

Nježna boja u gelu za lagani ton-na-ton efekt. 31 nijansa + Glow Gentle Hair Gloss, u omjeru miješanja 1 : 1 s odgovarajućim aktivatorom Glow Gentle Preparing Solution, mogu se koristiti pojedinačno ili zajedno, kako bi se oživjela prirodna boja kose ili prekrila prva sijeda. Omogućuje postizanje sofisticiranih modnih efekata sa svojom Pastels serijom, osiguravajući svestranost bojenja.

GLOW GEL - Osnove

VIDEO #16

Upoznajte se s nježnim te visoko kvalitetnim bojama ton na ton u gelu pod nazivom Glow Gel. Saznajte koje su prednosti Glow Gela te kako i na koji način ih najbolje koristiti.

GLOW GEL - Gentle Hair Gloss

VIDEO #16/1

Praktični savjeti za korištenje posebne nijanse unutar kolekcije Glow Gel boja.

 

GLOW GEL - Nijanser

VIDEO #17

Saznajte kako se služiti nijanserom Glow Gel, koje nijanse imamo,na kojim refleksima su boje te koji krajnji rezultat ćemo dobiti.

 

GLOW GEL - Tips&Tricks

VIDEO #18

Dijelimo s vama savjete kako neutralizirati neželjene pigmente nakon dekoloracije ili posvjetljivanja na visini tona 9 ili 10 upotrebom boja Glow Gel. 


Scalp Sealer

50 ml

Štiti i čuva kožu od kontakta i prodiranja supstanci koje se nalaze u boji, stvarajući zaštitni flm. Spriječava i smanjuje moguće reakcije kože prilikom tehničke obrade.

Scalp Sealer

VIDEO #21

Saznajte kako riješiti problem peckanja i iritacija kod klijenata sosjetljivim vlasištem prilikom bojenja pomoću kapi Scalp Sealer.


Equlizer Spray

150 ml

Izjednačava apsorpciju boje i/ili dekoloranta, osiguravajući jednaku strukturu kose. Sa svojim neutralnim pH faktorom, omogućava selektivno djelovanje na najosjetljivijim dijelovima kose.

Equlizer Spray

VIDEO #22

Upoznajte se s tehničkim proizvodom Equalizer koji ce vam pomoći pri bojenju kako bi dobili savršeno ravnomjeran rezultat.


Stain Remover

250 ml

Tekući, neabrazivni proizvod koji uklanja sve mrlje od boje bez iritacije kože. Učinkovit je kod svih tipova kozmetičkih boja.

Stain Remover

VIDEO #23

Ukoliko imate problem pri uklanjanju viška boje s rubnih djelova vlasišta nakon bojenja upoznajte se s našim proizvodom Stain Remover.