KYO
Restruct
System

Ampule za iznimno oštećenu kosu

KYO Restruct System
ampule 12x10 ml

Sadrže visoku koncentraciju keratinskog kompleksa, koji trenutno dubinski prodire u oštećenu kosu, što rezultira njenom regeneracijom i obnavljanjem. Već nakon prve aplikacije, kosa izgleda obnovljeno, snažno i fleksibilnije.

Upute: Aplicirajte cijelu ampulu ravnomjerno na vlažnu kosu. Ostavite 5–10 minuta. Ne ispirite

KYO NOIR

Zahvaljujući izuzetno poroznoj strukturi, aktivni ugljen bambusa, glavni sastojak KYO NOIR linije, kada je u dodiru s vodom, djeluje kao filter i absorbira sve štetne tvari. Kao rezultat toga, pročišćena voda neće promijeniti djelotvornost kozmetičkog proizvoda i aktivni sastojci će biti sposobni djelovati. Sa dodatkom crnog kumina kao završnog elementa palete biološko aktivnih tvari vraća energiju, hidrataciju i ljepotu kosi.

KYO Noir Lotion
ampule 12x11 ml

Tretman s organskim crnim kuminom i ugljenom u prahu od bambusa je intenzivan i ultra hidratantan remineralizirajući tretman koji daje suhoj kosi svilenkastost i sjaj.

Upute: Aplicirajte cijelu ampulu ravnomjerno na vlažnu kosu. Ostavite 5–10 minuta i temeljito isperite toplom vodom.

KYO
Balance
System

Tretman za masno vlasište i kosu

KYO Balance Shampoo
500 ml

Šampon koji nježno čisti kosu i vlasište. Razinu sebuma vraća u normalu. Crni kumin, svojim umirujućim, obnavljajućim i revitalizirajućim svojstvima, štiti kosu i djeluje protiv kožnog pilinga. Limeta ima adstrigentno djelovanje, stišće pore i kontrolira masnoće na koži. Uravnotežuje bakterijsku floru, smanjuje svrbež i iritaciju. Normalizira izlučivanje sebuma.

Upute: Aplicirajte na mokru kosu i masirajte dok se ne stvori bogata pjena. Temeljito isperite i ponovite postupak ukoliko je potrebno.

KYO
Boja za
kosu

Boje bez amonijaka i ppd sa kolagenom i keratinom

TONIRANJE I OSVJEŽAVANJE

Ukoliko želite tonirati kosu koja nije bojana, koristite nijanse na istoj visini te jedan ton niže ili više od prirodne visine tona. Tako npr. ukoliko je prirodna visina tona 6, koristite nijanse u visini tona 5, 6 ili 7. Koristeći razvijač 3.5 Vol. u omjeru 1 : 2. Kod osvježavanja već postojeće nijanse odaberite jedan ton svijetlije od boje aplicirane u korijen ili one na dužini koristeći 3.5 Vol. u omjeru 1 : 2.

PLAVE NIJANSE

Prilikom korištenja nijansi iz palete Superbleaching obratite pozornost na visinu tona, strukturu vlasi te dužinu izrasta. Boje miješajte u omjeru 1 : 2 aplicirajući ih u debelom sloju. Vrijeme djelovanja 50-60 min uz upotrebu 30 ili 40 Vol. Bioactivator razvijača.

DEKOLORACIJA

Plavi i bijeli puderi za dekoloriranje sa kompaktnim mikrogranulama. Napredna formula sa čistim i savršeno uravnoteženim sastojcima. Obogaćen keratinom i morskim kolagenom, dekoloriraju kosu do 7 tonova. Ovisno o željenom rezultatu i strukuturi kose biramo plavi ili bijeli dekolorant.

KYO KROMA KEEPER

Kako bi ostala sjajna, obojena kosa zahtijeva posebnu pozornost neposredno nakon bojenja ali i u svakodnevnom održavanju.

Šampon i maska dovršavaju i usavršavaju uslugu bojenja kose; regeneriraju i njeguju osjetljivu kosu, zatvaraju se ljuskice kutikule, osiguravajući homogenost i povećanje trajnosti boje. Kao njega kod kuće štite sjaj, usporavaju oksidativni efekt i minimiziraju blijeđenje kozmetičke i prirodne boje.

Glittering Mist suzbija statički elektricitet i poboljšava češljanje, pojačavajući i donoseći blistav sjaj kosi. Daje mekoću i osigurava ispravnu ravnotežu vlage koja se nalazi u kosi.