Boja za kosu
koja ne pecka

Bez amonijaka i ppd sa kolagenom i keratinom

Zašto KYO?

Posebna kombinacija prirodnih sastojaka pruža bogatu, kremastu gel teksturu visokih performansi. Specijalna formula jamči maksimalne rezultate uz minimalno korištenje alkalnih sastojaka, poboljšava sjaj i intenzitet boje te jamči optimalno prekrivanje sijede kose, bez štetnog djelovanja na vlasište.

KYO - što znamo

VIDEO #1

Bez amonijaka i ppd-a prikladne i za osobe sa osjetljivim vlasištem Kyo boje su izvrstan odabir kako za frizere tako i za njihove klijente.

KYO - nijanser

VIDEO #2

Saznajte osnovne informacije o KYO bojama koje su dostupne u 15 tonalnih serija sa korektorima, dopuštajući da prilagode svoje usluge bojenja u svim smjerovima.

TONIRANJE I OSVJEŽAVANJE

Ukoliko želite tonirati kosu koja nije bojana, koristite nijanse na istoj visini te jedan ton niže ili više od prirodne visine tona. Tako npr. ukoliko je prirodna visina tona 6, koristite nijanse u visini tona 5, 6 ili 7. Koristeći razvijač 3.5 Vol. u omjeru 1 : 2. Kod osvježavanja već postojeće nijanse odaberite jedan ton svijetlije od boje aplicirane u korijen ili one na dužini koristeći 3.5 Vol. u omjeru 1 : 2.

PLAVE NIJANSE

Prilikom korištenja nijansi iz palete Superbleaching obratite pozornost na visinu tona, strukturu vlasi te dužinu izrasta. Boje miješajte u omjeru 1 : 2 aplicirajući ih u debelom sloju. Vrijeme djelovanja 50-60 min uz upotrebu 30 ili 40 Vol. Bioactivator razvijača.

POST-COLOR NJEGA

Kako bi ostala sjajna, obojena kosa zahtijeva posebnu pozornost neposredno nakon bojenja ali i u svakodnevnom održavanju.

Šampon i maska dovršavaju i usavršavaju uslugu bojenja kose; regeneriraju i njeguju osjetljivu kosu, zatvaraju se ljuskice kutikule, osiguravajući homogenost i povećanje trajnosti boje. Kao njega kod kuće štite sjaj, usporavaju oksidativni efekt i minimiziraju blijeđenje kozmetičke i prirodne boje.

Glittering Mist suzbija statički elektricitet i poboljšava češljanje, pojačavajući i donoseći blistav sjaj kosi. Daje mekoću i osigurava ispravnu ravnotežu vlage koja se nalazi u kosi.

SIJEDA KOSA - 100% PREKRIVANJE

Kyo boje za kosu iznimno uspješno prekrivaju sijede vlasi. Za uspješno prekrivanje sijedih vlasi potrebno je pomiješati odabranu nijansu iz .00 palete iste osnovne boje u količini jednakoj postotku visine sijede kose. Tako npr. ako je postotak sijedih vlasi 25%, dodaje se u smjesu 1/4 odabrane nijanse iz .00 palete.

Prilikom prekrivanja sijede kose obratite pozornost na postotak sijedih vlasi te strukturu istih. Za optimalne rezultate prekrivanja do visine tona 6 koristite 20 Vol. zvijač, a od visine tona 6 do 10 koristite 30 Vol. razvijač. Vrijeme djelovanja 35-45 minuta.

CRVENE I BAKRENE NIJANSE

Kako bi postigli vibrantnost boja kod bakrenih nijansi dodajte zlatne tonove, a za postizanje dubine istih dodajte crvene tonove. Obratite pozornost da prilikom osvježavanja bakrenih i crvenih tonova na dužini uvijek koristite razvijač 3.5 Vol.

DEKOLORACIJA

Puder za dekoloriranje sa kompaktnim mikrogranulama. Napredna formula sa čistim i savršeno uravnoteženim sastojcima. Obogaćen keratinom i morskim kolagenom, dekolorira kosu do 7 tonova. Ovisno o željenom rezultatu i strukuturi kose biramo plavi ili bijeli dekolorant.

KYO
Restruct
System

Ampule za iznimno oštećenu kosu

KYO RESTRUCT

Sadrže visoku koncentraciju keratinskog kompleksa, koji trenutno dubinski prodire u oštećenu kosu, što rezultira njenom regeneracijom i obnavljanjem. Već nakon prve aplikacije, kosa izgleda obnovljeno, snažno i fleksibilnije.

Upute: Aplicirajte cijelu ampulu ravnomjerno na vlažnu kosu. Ostavite 5–10 minuta. Ne ispirite

KYO NOIR

Zahvaljujući izuzetno poroznoj strukturi, aktivni ugljen bambusa, glavni sastojak KYO NOIR linije, kada je u dodiru s vodom, djeluje kao filter i absorbira sve štetne tvari. Kao rezultat toga, pročišćena voda neće promijeniti djelotvornost kozmetičkog proizvoda i aktivni sastojci će biti sposobni djelovati. Sa dodatkom crnog kumina kao završnog elementa palete biološko aktivnih tvari vraća energiju, hidrataciju i ljepotu kosi.

KYO NOIR LOTION

Tretman s organskim crnim kuminom i ugljenom u prahu od bambusa je intenzivan i ultra hidratantan remineralizirajući tretman koji daje suhoj kosi svilenkastost i sjaj.

Upute: Aplicirajte cijelu ampulu ravnomjerno na vlažnu kosu. Ostavite 5–10 minuta i temeljito isperite toplom vodom.

KYO
Balance
System

Tretman za masno vlasište i kosu

KYO BALANCE

Šampon koji nježno čisti kosu i vlasište. Razinu sebuma vraća u normalu. Crni kumin, svojim umirujućim, obnavljajućim i revitalizirajućim svojstvima, štiti kosu i djeluje protiv kožnog pilinga. Limeta ima adstrigentno djelovanje, stišće pore i kontrolira masnoće na koži. Uravnotežuje bakterijsku floru, smanjuje svrbež i iritaciju. Normalizira izlučivanje sebuma.

Upute: Aplicirajte na mokru kosu i masirajte dok se ne stvori bogata pjena. Temeljito isperite i ponovite postupak ukoliko je potrebno.