Vesna Gašparić, jedna od cjenjenih naših kolorista u kreativnim tehnikama bojenja kose, s godinama frizerskog iskustva, dolazi po prvi puta na Salon Premium akademiju podjeliti svoje bogato iskustvo i znanje.

U početku karijere, Vesna je slijedila svoju strast prema koloristici u najprestižnijim zagrebačkim salonima kod velikih frizerskih majstora Luke Lasovića i Milene Maršić, a danas je ponosna vlasnica salona Hair Concept. Iza nje je mnogo uspješno ostvarenih domaćih i inozemnih projekata te stručnih seminara.

"Sjećam se svoje prve godine rada s kosom. Bila sam toliko motivirana da budem najbolji stilist. Moj je moto, da je odlična frizura ona koja je znanjem, tehnikom i srcem napravljena na ženi koja je zna nositi. Ona koja je usklađena s njenim stilom života i odijevanja, koja je čini sretnom i zadovoljnom. Obožavam to što radim i mislim da je ovaj posao najbolji na svijetu."

Vesna će vam kroz look & learn seminar, na svoj poseban način, pokazati sve male tajne i trikove. Dati će vam upute o učinkovitom izboru boja i ispravnom miješanju te će na modelima detaljno pokazati najpoznatiju tehniku bojenja BALAYAGE kao njezinu užu specijalnost.  Znanje koje će te primiti treba vam pomoći da bolje primijenite tehniku bojenja u svakodnevnom profesionalnom radu.

09.02.2020. - 10:00 - 15:00 (Salon Premium, Zavrtnica 17, Zagreb)