Rent a chair

Postavite poslovanje za uspjeh uz našu pomoć

Gradite uspješno nešto u čemu imate strast

Industrija ljepote brzo se mijenja kako bi se prilagodila potrošačkim navikama sve je češće da klijenti sklapaju osobne odnose sa svojim frizerom. Ako ste Vi jedan od onih koji ima bazu lojalnih klijenata možda je rent-a-chair kao poslovni model upravo za Vas!

Što je rent a chair?

Prema prethodno sklopljenom Ugovoru, kao neovisni izvođač, samostalno poslujete u kompletno opremljenom frizerskom salonu, omogućavajući sebi da sami upravljate svojim klijentima, a time i financijama.

Za koga je rent a chair?

Ovaj poslovni model se pokazao najboljim ako već imate bazu klijenta.

Ljudi žele veze sa svojim frizerom jer je estetika svakome važna. Ako će svoju ljepotu dati u tuđe ruke, žele biti sigurni da će napustiti salon izgledajući bolje nego kad su ušli. To je najveća prednost koju možete imati u odnosu na tradicionalni salon. Ako klijenti cijene Vašu uslugu, moći ćete stvoriti uspješno vlastiti brand. Što se više povežete, više će se tražiti Vaše Usluge, a to znači i više novca.

Jednom kada krenete sa rent-a-chair, imat ćete slobodu preuzimati klijente višeg profila. To jača Vašu reputaciju, istovremeno povećavajući potencijal zarade. Što su Vaši klijenti utjecajniji, to ćete više moći naplatiti. Vi ste gospodar iskustva svog klijenta. Razmazite ih koliko god želite i pobrinite se da se osjećaju dobrodošlo.

Koliko košta rent a chair?

Plaćate samo postotak od ostvarenog prometa. Svi ostali troškovi iznose 0 kn. Iako je iznos Vaše zarade izravno povezan s brojem klijenata koje imate svakodnevno, možete zaraditi više novca po satu provedenom s njima i time je potencijal za zaradu daleko veći.

Zašto rent a chair?

Namješten salon

Bez ulaganja u opremu i prostor.

All-inclusive

Jedna cijena za sve što se odnosi na Vaš radni prostor.

Podrška

Uvijek dostupna pomoć za različite zadatke.

Fleksibilno radno vrijeme

Sami si određujete kada ćete raditi.

Edukacije

Na raspolaganju Vam je sva tehnička pomoć.

Maloprodaja

Veliki izbor proizvoda bez ulaganja.

Nemojte ciljati na poboljšanje, ciljate više

Učinite to radikalno boljim i drugačijim; natječete se sami sa sobom i dajte najbolje od sebe. Ako se osvrnete oko sebe, živimo u zemlji “I ja imam salon”. Kopajte duboko i odlučite izgraditi nešto radikalno drugačije i radikalno bolje. Izbjegavajte copy/paste da bi ostvarili uspjeh. Koristite naš program i gradite posao zasnovan na strasti ali i svrsi, s gorućom željom da ispunite želju svojih klijenta i da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

All-inclusive
od 199 kn dnevno

Platite jednu cijenu za potpuno namješten salon, uključujući hladnjak, WiFi, telefon, fiskalnu blagajnu i komunalne usluge, čišćenje salona itd. Posebno se plaća potrošni materijal ili ako trebate knjigovodstvene usluge. Uvijek dostupni maloprodajni proizvodi za koje ne trebate raditi lager. Prvi mjesec rada u salonu je besplatan.

Lokacija

ČEKAMO VAS!

Ispunite podatke i javiti ćemo Vam se u najkraćem roku :)

Obavezno
Obavezno
Obavezno
Hvala! Uskoro ćemo Vas kontaktirati.