SugarBearHair®
Vitamini

Za zdravu i lijepu kosu, žvačite plavog medvjedića

Učinkoviti sastojci

SugarBearHair Vitamini proizvode se u SAD-u u pogonima koji koriste stroge smjernice od strane FDA kako bi se osigurali kvalitetni i sigurni proizvodi. SugarBearHair koristi samo najbolje sastojke koji su na raspolaganju kako bi se osigurao učinkovit proizvod koji sjajno izgleda, izvrsno miriše i ima odličan okus! Što je najvažnije, svi kažu "Daje rezultate!".

Biotin

Biotin ili vitamin B-7 podržava zdravlje vašeg vlasišta proizvodeći masne kiseline koje zauzvrat pomažu zdravlju vaše kose. Nedostatak esencijalnih masnih kiselina proizvodi simptome poput suhe kože, peruti, lomljive kose ili ekcema, što sve može dovesti do gubitka kose. Jedenje hrane bogate biotinom ili uzimanje dodatka biotinu pomoći će u borbi protiv gubitka kose zbog loše prehrane. Kada uzimate biotin, pomažete i podupiranju keratina vaše kose, čineći je jačom.

Vitamin C

Studija pronađena u Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology spominje upotrebu vitamina C za poboljšanje rasta kose. Ispitanici koji su dobili kompleks vitamina za kosu koji sadrži vitamin C imali su brži rast kose u usporedbi s onima koji nisu uzimali. To je zato što je vitamin C od vitalnog značaja za vaše tijelo da razvije kolagen, koji pomaže vašoj kosi da ojača iznutra. Ovaj antioksidans koji aktivira mladost pomaže u zaštiti vašeg vlasišta od oštećenja boreći se protiv slobodnih radikala.

Vitamin E

Vitamin E neophodan je za cirkulaciju krvi. Osim što zacjeljuje i štiti kosu, može vam pomoći i kod tankih linija i bora na koži. Poput vitamina A, ovaj vitamin pomaže donijeti dovoljno kisika na vaše vlasište kako bi promovirao zdrav rast kose. Ovaj bogati antioksidans djeluje i kao zaštita protiv oštećenja folikula dlake. Kad se uzima u kombinaciji s vitaminom C, vaša kosa može poboljšati svoju snagu i elastičnost.

Vitamin B-6

Vitamin B-6 izvrstan je vitamin koji se uzima za gubitak kose. Pomažući vašem tijelu da formira stanice i dovede kisik na tjeme, vaši folikuli vlasi moći će stvoriti zdraviju kosu. Hrana poput sjemenki suncokreta, piletine i tune sadrži vitamin B-6. Kada se uzimaju s cinkom, njih dvoje zajedno pomažu u blokiranju supstance u našem tijelu koja se naziva DHT, a koja može uzrokovati gubitak kose.

Vitamin B-9

Folna kiselina ili vitamin B-9 fascinantan je vitamin koji je presudan za vaše tijelo da popravi svoj DNK. Ovaj vitamin aktivno podržava staničnu diobu tako da vaši folikuli vlasi mogu stvoriti zdravu kosu. Smanjivanje gubitka kose i sprečavanje stanjivanja ono je što najbolje postiže folna kiselina! Najbolje je uzimati folnu kiselinu s vitaminom B-12. Nedostatak jednog od ovih vitamina može uzrokovati pretjerano lomljenje ili gubitak kose.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 daje nevjerojatan poticaj rastu vaše kose podržavajući energetski proces vašeg tijela i pomažući u stvaranju crvenih krvnih stanica. Crvene krvne stanice odgovorne su za hranjenje vlasišta kisikom, što pomaže vašoj kosi da raste duže. Ljudi koji uzimaju vitamin B-12 primjećuju porast energije i vitalnosti.

Vitamin B-5

Vitamin B-5 pomaže potaknuti rast kose podržavajući prirodni keratin vaše kose. Pomaže u nadoknađivanju kose koja je izgubljena uslijed pretjeranog osipanja ili lomljenja. Bez vitamina B-5 kosi bi bilo teško rasti stalnom brzinom. Struktura vaše kose i kože ovisi o ovom divnom vitaminu da biste ostali zdravi. Poput ostalih vitamina B skupine, i vitamin B-5 njeguje vaše folikule iznutra i odgovoran je za sjaj vaše kose.

Vitamin A

Vitamin A se nalazi u batatu, mrkvi i kelju. Njegova snaga doprinosi zdravlju kože i vlasišta pomažući u promicanju cirkulacije kisika u krvi. Povećana cirkulacija kisika u tjemenu pomaže vam hraniti vlasište vitalnim hranjivim sastojcima koji su vam potrebni za dulju i jaču kosu. Ovaj čudesni vitamin ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti folikula vlasi od problema poput pretjeranog osipanja ili opadanja kose.

Kokosovo ulje

Ovo popularno ulje koristi se širom svijeta za pomoć u zdravlju kose i vlasišta. Zbog sličnosti s prirodnim uljima našeg vlasišta, kokosovo ulje je jedno od rijetkih ulja koje zapravo može vlažiti vašu kosu. To pomaže u sprečavanju lomljenja i gubitka kose. Također ga možete umasirati u vlasište kako biste riješili probleme sa suhim vlasištem.

@emrata/ Via instagram.com, @khloekardashian / Via instagram.com, @kyliejenner / Via instagram.com, @kimkardashian / Via instagram.com, @officialdovecameron / Via facebook.com

PITANJA I ODGOVORI


Što rade vitamini SugarBearHair?

SugarBearHair pruža vam sve što vam treba za rast najzdravije najdulje moguće kose, a to čini tako što:

         • Kosa raste duže i jača
         • Hranite kosu iznutra
         • Poboljšanje cjelokupnog zdravlja
         • Povećavanje snage kose
         • Poboljšanje elastičnosti kose
         • Zaustavlja lomljenje kose

Ne mogu konzumirati biotin, mogu li i dalje uzimati vitamine?

SugarBearHair vitamini dolaze s 5000 mcg biotina za 2 medvjedić bombona. Ako ste osjetljivi na Biotin, preporučujemo da se prvo obratite svom liječniku.

Postoje li nuspojave?

SugarBearHair ne sadrži nikakve nuspojave. Najbolje je pregledati sastojke radi osjetljivosti ili alergije.

Mogu li muškarci uzimati vitamine za kosu SugarBearHair?

Apsolutno! Vitamini su formulirani za sve spolove i za sve tipove kose.

Mogu li uzimati vitamine dok dojim ili dok sam trudna?

Preporučujemo da se obratite svom liječniku ako ste trudni ili dojite kako biste dobili odobrenje za vitamine.

Hoću li početi rasti dlake po cijelom tijelu?

SugarBearHair vitamini su bez hormona i zbog toga dlake na vašem licu ili tijelu neće rasti dulje ili biti gušće.

Koliko vitamina trebam uzeti?

Preporučujemo uzimanje 2 medvjedića dnevno. Medvjediće možete jesti u bilo koje doba dana, zajedno ili odvojeno, s hranom ili bez nje!

Hoće li mi opadati kosa ako prestanem uzimati vitamine?

Ne, kosa vam neće početi opadati kad prestanete uzimati vitamine.

Koja je minimalna dobna granica za uzimanje vitamina?

Minimalna dobna granica je 13 godina. Prije uzimanja dodataka prehrani preporučujemo da se prvo obratite svom liječniku.

4.9

Prosječna ocjena kupaca (7922 Reviews)

99%

Kupaca voli okus više nego bilo koji drugi vitamin

94%

Kupaca koji su vidjeli rezultate nakon 3 mjeseca