Plaćanje

Odaberite između različitih načina plaćanja i to: gotovinsko, virmansko plaćanje, općom uplatnicom, operativni leasing na namještaj i opremu, plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica (jednokratno plaćanje, obročno beskamatno plaćanje i obročno plaćanje putem potrošačkih kredita). Prihvaćamo sve vodeće kartice: MasterCard, Maestro, Diners, Visa, Amex.
 

     


Kod ONLINE PLAĆANJE možete odabrati: 


Jednokratno:
•    MAESTRO (PBZ)
•    MAESTRO (ZABA)
•    VISA
•    MASTERCARD
•    DISCOVER
•    POUZEĆE (GOTOVINA)
•    TRANSAKCIJSKI (VIRMANSKI)


Obročno (min 100 kn):
•    AMEX od 2 do 6 rata
•    DINERS od 2 do 12 rata
•    MAESTRO (PBZ) 2 do 12 rata
•    VISA (PBZ) 2 do 12 rata
•    MASTERCARD (ZABA) 2 do 12 rata
•    VISA AVENUE MALL (ZABA) 2 do 12 rata
•    VISA BUSINESS (ZABA) 2 do 12 rata


Sigurnost online plaćanja

Sigurnost podataka na putu između vašeg računala i poslužitelja usluge T-Com Pay Way sustava osigurana je korištenjem enkripcije i sigurnosnim protokolom. Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korištenjem algoritama te tajnih i javnih ključeva. Podaci koji se prenose preko ovih stranica zaštićeni su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola. SSL protokol enkriptira podatke prilikom unosa preko web sučelja čime stvara siguran kanal za prijenos informacije i onemogućava nedozvoljeni pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i servera, i obratno. Korisnički podaci koji se prenose Internetom zaštićeni su 128 bitnim SSL protokolom enkripcije podataka. 128 bitna enkripcija sa SSL protokolom je trenutno najjači standard u zaštiti komunikacija i razmjene podataka preko Interneta i koriste ga svi ozbiljni korisnici koji djelomično ili u potpunosti obavljaju određenu komunikaciju preko Interneta. Poslužitelj koji obavlja online plaćanje nalazi se u privatnoj mreži zaštićenoj dvostrukim slojem vatrozida (firewall) i sprečava neautorizirani pristup. Razmjena podatka između T-Com-a i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola.

 

PLAĆANJE veleprodaja / maloprodaja Shop Zagreb i Shop Split: 


Jednokratno:
•    MAESTRO (PBZ)
•    MAESTRO (ZABA)
•    VISA
•    MASTERCARD
•    DISCOVER
•    GOTOVINA
•    TRANSAKCIJSKI (VIRMAN)


Obročno (min 100 kn):
•    AMEX od 2 do 6 rata
•    DINERS od 2 do 12 rata
•    MAESTRO (PBZ) 2 do 12 rata
•    VISA (PBZ) 2 do 12 rata
•    MASTERCARD (ZABA) 2 do 12 rata
•    VISA AVENUE MALL (ZABA) 2 do 12 rata
•    VISA BUSINESS (ZABA) 2 do 12 rata


Potrošački kredit:
•    AMEX od 24 do 60 rata (min 1000 kn, max 100.000 kn)
•    AMEX BUSINESS od 3 do 24 rata (min 1000 kn, max 80.000 kn)
•    DINERS od 13 do 60 rata
•    MASTERCARD / VISA (ZABA) 13 do 24 rata


Odbijena kartica
Ukoliko prilikom autorizacije kartice putem PayWay-a, sustav odbije karticu, pokušajte odabrati drugi način plaćanja. Ako želite platiti isključivo kreditnom ili debitnom karticom, a sustav ne dozvoljava - kontaktirajte nas na 072-101-101.

Dostava paketa i cijena dostave
Naručenu robu šaljemo po uplati na adresu označenu kao adresa dostave. Roba koja je zaprimljena mora se pregledati u trenutku dostave i sve reklamacije za uočene manjkove ili oštećenja moraju biti prijavljena Prodavatelju odmah po primitku robe, najkasnije u roku 1 radnog dana. Besplatna dostava za narudžbe od 500,00 kn sa PDV-om, odnosno 30,00 kn za narudžbe do 500,00 kn sa PDV-om.

Prodavatelj u dobroj namjeri želi isporučiti robu u roku 24 sati odnosno sljedećeg radnog dana od trenutka zaprimanja narudžbe ali u pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neki od naručenih proizvoda ne mogu biti isporučeni, odnosno da su neki od proizvoda iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodani. U slučaju rasprodanih proizvoda, Kupac će biti obaviješten putem telefona ili faksom, elektronskom poštom ili sms-om. Također u pojedinačnim slučajevima Kupcu može kasniti isporuka zbog logističko-distribucijske organizacije kurirske službe na što Prodavatelj ne može utjecati. Sve narudžbe zaprimljene do 15.00 sati biti će obrađene i dostavljene prvi sljedeći radni dan. Ukoliko Kupac želi da mu se dostavi neradnim danom (subota) obračunat će mu se dodatni trošak dostave sukladno cjeniku kurirske službe (važi samo za određena mjesta). Za Kupce koji se nalaze na otocima primjenjivat će se raspored o dostavi paketa na otoke. Prodavatelj ne može utjecati na pravilnik o pružanju logističke usluge kurirske službe. Zaprimljene narudžbe od 500,00 kn sa PDV-om biti će isporučene Kupcu besplatno. Za narudžbe ispod 500 kn sa PDV-om obračunat će se trošak dostave sukladno važećem cjeniku kurirske službe na dan isporuke. Prodavatelj zadržava pravo izmjene minimalne vrijednosti narudžbe za besplatnu isporuku bez da prethodno obavijesti Kupca.

Dostava opreme
Roba se isporučuje prema paritetu FCO Skladište Prodavatelja-Zagreb ili ako drugačije nije navedeno u ponudi. Pakiranje robe će biti u drvenim i/ili kartonskim kutijama što je uključeno u cijenu. Proizvodi koji nisu zapakirani su, u svakom slučaju, pakirani folijom sa zaštitnim mjehurićima. Ukoliko nema određenih uputa, proizvodi će biti zapakirani u kartonske kutije što se odnosi na naslonjače, fotelje, vizire, recepcije i komplementarne proizvode a glavoperi u kartonom pojačanim paletama ili drvenim sanducima. Namještaj i oprema za rad biti će zapakirani u drvenim ili kartonskim kutijama.

Povrat robe ili zamjena
Kupac ima pravo na povrat u roku od 14 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Zahtjev za povratom se zaprimaju pisanim putem na e-mail: [email protected] ili na adresu Salon Premium, Zavrtnica 17, 10000 Zagreb. Prodavatelj zadržava diskrecijsko pravo da li će udovoljiti ili neće zahjevu.
Prilikom povrata naručenog proizvoda kao ne željenog ili ne odgovarajućeg, Kupac snosi trošak povrata.Proizvod mora biti upakiran u original ambalažu bez nedostataka i oštećenja, ne korišten. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj.

Reklamacije
Kupac ima pravo na reklamaciju robe u jamstvenom roku. Potrebno je imati jamstveni list i kopiju računa. Reklamacije se zaprimaju pisanim putem na e-mail: [email protected] ili na adresu Salon Premium, Zavrtnica 17, 10000 Zagreb. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu popraviti ili zamijeniti proizvod. Prilikom povrata proizvod mora biti zapakiran u original ambalaži uz odgovarajuću mehaničku izolaciju. Moguća oštećenja koja bi nastala pri prijevozu idu na rizik i trošak kupca. Prodavatelj ne odgovara za izgubljenu robu koju je Kupac poslao.

----------------------------------------

PLAĆANJE OPERATIVNI LEASING
Više nije potrebno sav vaš ušteđeni novac potrošiti za kupnju nove frizerske opreme ili pribora!

Od sada možete jednostavno unajmiti frizersku opremu; frizerske stolice, glavopere, klimazone, sterilizatore, sušila za kosu, pegle, škare za šišanje, uvijače..na 12 do 60 mjeseci.
Minimalna vrijednost opreme/pribora je 5.000,00 sa pdv-om a dobiva se zbrajanjem svih uređaja ili opreme na jednom računu.​

Koje su prednosti najma?
Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak a ne kao obveza. Ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost vaše tvrtke i ne pogoršavate kreditni rejting.
Bez učešća u financiranju.
Fiksna najamnina u HRK (bez valutnih klauzula i sl.)
Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule, fiksno u HRK.
Nije potrebno ugovarati policu osiguranja.
Trošak obrade zahtjeva je 0,00 HRK za iznose do 43.750,00 HRK!
Odmah preuzimate robu (ako se ne mora posebno naručivati kao što su glavoperi, stolice i sl.)

Kako unajmiti opremu?
Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna za tvrtke (d.o.o. ili j.d.o.o.), jedino ako ste obrt, tada su nam potrebna svega 3 dokumenta.
Ovlaštena osoba samo sa žigom tvrtke i samo sa osobnom iskaznicom odabere opremu ili pribor koju želi unajmiti i to je to! Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 187.500,00 HRK.

Kada je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i preuzimate pribor/opremu odmah ili kada je ugovorena dostava.
Nemojte vezati svoje dragocjenu ušteđevinu u opremu – investirajte u razvoj poslovanja!