ZA POTPUNU LJETNU RUTINU, PRIJE, TIJEKOM I POSLIJE IZLAGANJA SUNCU.

Cotril linija za zaštitu od sunca konačno se vratila, sa svojim ljetnim mirisom i kultnim proizvodima, idealni za njegu tijela i kose tijekom najtopliji dana u godini! Beach je nezamjenjiv saveznik za uživanje u svim blagodatima sunca, uvijek jamči hidratiziranu kožu i meku, zaštićenu kosu!

Novi proizvod

INSTANT BEAUTY WATER

Tijekom ljetne sezone, zbog soli, klora, čestog čišćenja i dugog izlaganja, strukture kose su posebno nedisciplinirane, osjetljive i sklone kovrčanju.. i ponekad vam je potrebno pravo povećanje ljepote! Zbog toga Cotril predstavlja INSTANT BEAUTY WATER, nova voda s trenutnim hidratiziranjem, njegom i raspetljavanjem.

Pravi dragulj za snažno djelovanje s šok-efektom.

INSTANT BEAUTY WATER

Ako imate normalnu kosu, kovrčavu i tešku za raščešljavanje tijekom ljeta, jednostavno dodajte ovu zgodnu jednokratnu bočicu u svoju rutinu ljepote kose jednom tjedno. Vaša će kosa biti raspetljana i laka za rukovanje cijelo ljeto!

Operite kosu sa BEACH SHAMPOO.

Aplicirajte jednokratnu bočicu na ručnikom osušenu kosu, počevši od osjetljivog područja.

Ostavite na 1 min.

Isperite i osušite kosu.

LJETNA RUTINA

SAVRŠENI SAVEZNIK NA PUTOVANJU!

Shampoo

Šampon za njegu kose i tijela tijekom izlaganja suncu, formuliran je za detoksikaciju i hidrataciju kože i kose. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, štiti od soli, sunca, vjetra i klora, te od UV zračenja. Dermatološki testirano.

Mask

Maska za trenutni oporavak kose, koja u samo 1 minuti daje nutritivne vrijednosti, mekoću i hidrataciju kosi osjetljivoj na negativne utjecaje sunca, soli, vjetra i klora. Očekivani rezultati: elastičnija i mekanija, kosa, hrani kosu bez otežavanja i poboljšava češljanje.

Milk

Mlijeko u spreju sa zaštitinim faktorom SPF10 štiti kosu od sunca i UVA/UVB zraka. Svestrani proizvod koji se koristi prije, za vrijeme i nakon izlaganja suncu. Idealan ne samo kao zaštita tijekom dana, već i kao pre-styling proizvod. Dermatološki testirano.

Instant Water

Zahvaljujući svom dubokom i trenutnom djelovanju, ova inovativna "voda" omogućuje da isušenoj i osjetljivoj kosi nakon izlaganja suncu pruži izvanrednu mekoću i sjaj u samo nekoliko trenutaka. Njegova formula obogaćena biljnim glicerolom daje koncentrat hidratacije i blistavost kosi.

BEACH RUTINA

UPUTE

TANKA, OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOSA

Nakon što ste oprali kosu šamponom, aplicirajte Instant Beauty Water na osjetljiva područja 1 minutu. Isperite i zatim nanesite milijeko na kosu prethodno osušenu ručnikom. Kosa je vidljivo meka, sjajna i lako se raščešljava.

SREDNJE GUSTA, GRUBA KOSA

Nakon što ste oprali kosu šamponom, aplicirajte Instant Beauty Water na osjetljiva područja 1 minutu i bez ispiranja, nanesite masku izravno kako biste pojačali djelovanje maske za njegu.

SAVJETI ZA SAVRŠENU LJETNU RUTINU LJEPOTE KOSE

Koristite posebne proizvode prije, za vrijeme i nakon izlaganja suncu za zaštitu vaše kože i kose.

Zaštitu nanesite najmanje pola sata prije izlaganja suncu.

Nanesite proizvode od korijena do vrhova.

Izbjegavajte kemijske tretmane tijekom ljeta.

Dobro isperite kosu nakon kupanja u moru ili bazenu.

Nemojte pretjerano koristiti pegle, uvijače i sušila za kosu.