NOVA BEACH LINIJA

ZA POTPUNU LJETNU RUTINU, PRIJE, TIJEKOM I POSLIJE IZLAGANJA SUNCU.

Zahvaljujući legendarnoj solarnoj liniji koju potpisuje Cotril, moguće je reći zbogom suhoj, zamršenoj i nediscipliniranoj kosi, kako bi uživali u suncu bez odustajanja od uvijek hidratizirane kože i meke, zaštićene kose u svakom trenutku.

MIRIS VOĆA

S nepogrešivim notama grejpa, ananasa, ruže jasmina i geranije, za postojan i profinjen miris koji ostavlja obavijajući osjećaj svježine i blagostanja na tijelu i kosi.

DERMATOLOŠKI TESTIRANA FORMULA

koja, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima koji njeguju i omekšavaju, također poštuju kožu osjetljivije vlasište i jamči hidratiziranu, zaštićenu i njegovanu kosu.

LJETNA RUTINA

SAVRŠENI SAVEZNIK NA PUTOVANJU!

Beach Shampoo

Šampon za njegu kose i tijela tijekom izlaganja suncu, formuliran je za detoksikaciju i hidrataciju kože i kose. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, štiti od soli, sunca, vjetra i klora, te od UV zračenja. Dermatološki testirano.

Beach Mask

Maska za trenutni oporavak kose, koja u samo 1 minuti daje nutritivne vrijednosti, mekoću i hidrataciju kosi osjetljivoj na negativne utjecaje sunca, soli, vjetra i klora. Očekivani rezultati: elastičnija i mekanija, kosa, hrani kosu bez otežavanja i poboljšava češljanje.

Beach Milk

Mlijeko u spreju sa zaštitinim faktorom SPF10 štiti kosu od sunca i UVA/UVB zraka. Svestrani proizvod koji se koristi prije, za vrijeme i nakon izlaganja suncu. Idealan ne samo kao zaštita tijekom dana, već i kao pre-styling proizvod. Dermatološki testirano.

Instant Beauty Water

Voda s trenutnim djelovanjem raščešljavanja i njege, obogaćena biljnim glicerolom i drugim aktivnim sastojcima, kako bi suhoj i osjetljivoj kosi dala izvanredna mekoća i sjaj u samo nekoliko trenutaka nakon izlaganja suncu. Saveznik za "razvezivanje čvorova", idealan za održavanje vitalne, sjajne i iznimno hidratizirane kose.

INSTANT BEAUTY WATER

Ako imate normalnu kosu, kovrčavu i tešku za raščešljavanje tijekom ljeta, jednostavno dodajte ovu zgodnu jednokratnu bočicu u svoju rutinu ljepote kose jednom tjedno. Vaša će kosa biti raspetljana i laka za rukovanje cijelo ljeto!

Operite kosu sa BEACH SHAMPOO.

Aplicirajte jednokratnu bočicu na ručnikom osušenu kosu, počevši od osjetljivog područja.

Ostavite na 1 min.

Isperite i osušite kosu.

TANKA, OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOSA

Nakon što ste oprali kosu šamponom, aplicirajte Instant Beauty Water na osjetljiva područja 1 minutu. Isperite i zatim nanesite milijeko na kosu prethodno osušenu ručnikom. Kosa je vidljivo meka, sjajna i lako se raščešljava.

SREDNJE GUSTA, GRUBA KOSA

Nakon što ste oprali kosu šamponom, aplicirajte Instant Beauty Water na osjetljiva područja 1 minutu i bez ispiranja, nanesite masku izravno kako biste pojačali djelovanje maske za njegu.

NORMALNA KOSA

Čak i zdrave i snažne strukture mogu se teško raščešljati zbog sunca, soli i klora. U tom slučaju, nakon čišćenja kose šamponom, nanesite Instant Beauty Water na ručnikom osušenu kosu, ostavite 1 minutu i isperite.

FOR SUN-LOVING HAIR